WT-V

 • Volumtanker/akkumulatortanker spesielt konstruert for varmepumpedrift
 • Brukes for å øke volum, mer økonomisk drift og mindre slitasje uten hyppige start/stopp
 • Finnes i 6 ulike størrelserr; fra 100 liter og opp til 1000 liter

Volumtanker spesielt konstruert for varmepumpedrift

WT-V er en serie volumtanker/akkumulatortanker som er spesielt fremstilt og tilpasset varmepumpedrift. De er designet for lett å kunne tilpasses ulike typer varmesystem. De øker vannvolumet i varmeanlegget. Samtidig blir driften mer økonomisk og slitasjen på varmepumpen blir mindre uten hyppige start/stopp.

I Thermias serie med volumtanker inngår WT-V 100, WT-V 200, WT-V 300, WT-V 500 FC, WT-V 750 FC og WT-V 1000 FC, hvor navnet beskriver tankenes volum i liter.

FC i modellnavnet står for fronttilkobling og er tilgjengelig i størrelsene 500, 750 og 1000. Takket være at alle koblinger sitter på fremsiden, er den enkel å transportere og montere. Berederen kan med enkle grep gjøres smalere og smidigere å håndtere ved å fjerne isoleringen. Alle FC-modeller leveres også med justerbare ben.

FC-modellene finnes også i en 6-bars variant, som gjør det mulig å bruke den i større bygg der det kreves høyt arbeidstrykk i varmvannssystemet. Både 3-bars og 6-bars varianten finnes som DN 80 med 4 stk DN 80 koblinger for applikasjoner der det kreves større trykk.

Be om tilbud

Vi utarbeider et gratis og uforpliktende tilbud basert på dine opplysninger.

Fyll ut informasjonen under, og vi vil kontakte deg for å gå gjennom dine behov og ønsker. Basert på denne informasjonen, vil du få et tilbud. Det er selvfølgelig gratis og uforpliktende.

Navn: * By: * Telefon dagtid: * E-postadresse: *

(* = obligatoriske opplysninger)

Produktegenskaper:

 • Volumank/akkumulatortank spesielt konstruert for varmepumpedrift
 • Brukes for å øke volu, mer økonomisk drift og mindre slitasje uten hyppige start/stopp.
 • Samtlige WT-V-modeller består av et isolert kar i svartstål med forskjellige typer tilkoblinger, designet for enkelt å kunne tilpasses til forskjellige varmesystem. På noen modeller er det også mulighet for å koble til elpatron.
 • Finns i 6 størrelser, 100, 200, 300, 500, 750 og 1000 liter:
  • WT-V 100 er en 100-liters volumtank med fire koblinger på toppen.
  • WT-V 200 er en 200-liters volumtank med fire koblinger på toppen og en i bunnen.
  • WT-V 300 er en 300-liters volumtank med fire koblinger på toppen. Den har også uttak for tilkobling av elpatron.
  • WT-V 500 FC, WT-V 750 FC og WT-V 1000 FC har alle koblinger på framsiden av berederen. Ved å demontere isoleringen, kan diameteren reduseres, noe som forenkler transporten på trange steder.

WT-V er en serie buffertanker/akkumulatortanker som er utviklet og tilpasset til varmepumpedrift. De er designet for lett å kunne tilpasses ulike varmesystemer. De kan anvendes til volumøkning, flow utjevning og reduksjon av potensielle klikke i varmesystemet. 

WT-V serien består av: WT-V 100, WT-V 200, WT-V 300, WT-V 500 og WT-V 1000. Tallene i navnet er lik tankenes volum i liter.