Bergvarme

Bergvarme er en pålitelig og problemfri varmekilde. Når bergvarmepumpen er installert, trenger du stort sett ikke tenke mer på den.

 

Stadig flere satser på bergvarme som primær varmekilde. Det gjør de av flere grunner: fornybar energi - bergvarmepumpen utvinner gratis energi fra solen - og gir varme i mange år til en meget lav kostnad. En bergvarmepumpe kan være din absolutt beste energi-investering. På disse sidene kan du lese mer om det meste du trenger å vite.

Hvordan fungerer bergvarme?

Vil du vite hvordan bergvarme fungerer? Det kan virke som magi, det er en enkel og genial teknologi. Denne siden gir deg en rask innføring.

HVORDAN FUNGERER BERGVARME?

Besparelser fra første dag

Hovedargumentet for bergvarme er den økonomiske gevinsten. Til tross for store investeringer,  sparer du penger fra dag én. Hvor mye sparer du?

ØKONOMI OG KALKULATOR

Slik foregår installasjonen

Ingen installasjoner er helt like, men fremgangsmåten er som regel den samme. Her kan du, trinn for trinn, se hvordan det foregår.

INSTALLASJON AV BERGVARME

Hva koster installasjonen?

Du kommer til å spare penger, men det er også kostnader forbundet med å investere i bergvarme. Hvor stor er kostnaden egentlig, og hva påvirker prisen?

KOSTNAD OG INVESTERING

Fyrer du fremdeles med olje?

Har du oljekjele og vannbåren varme, er det på tide å bytte til en fremtidsrettet løsning med varmepumpe. Dette vil være en investering som både senker dine varmekostnader og øker verdien på huset, samtidig som utslipp av CO2 blir betydelig redusert.

FRA OLJEFYRING TIL VARMEPUMPE
Innhold

Hva kan du spare med bergvarme?

Hvordan fungerer bergvarme?

Installasjon av bergvarme

Kostnader og pris

Vanlige spørsmål om bergvarme

Kundereferanser

Fra oljefyring til varmepumpe