Bergvarme

Bergvarme er en pålitelig og problemfri varmekilde. Når bergvarmepumpen er installert, trenger du stort sett ikke tenke mer på den.

 

Stadig flere satser på bergvarme som primær varmekilde. Det gjør de av flere grunner: fornybar energi - bergvarmepumpen utvinner gratis energi fra solen - og gir varme i mange år til en meget lav kostnad. En bergvarmepumpe kan være din absolutt beste energi-investering. På disse sidene kan du lese mer om det meste du trenger å vite.

Hvordan fungerer bergvarme?

Vil du vite hvordan bergvarme fungerer? Det kan virke som magi, det er en enkel og genial teknologi. Denne siden gir deg en rask innføring.

HVORDAN FUNGERER BERGVARME?

Besparelser fra første dag

Hovedargumentet for bergvarme er den økonomiske gevinsten. Til tross for store investeringer,  sparer du penger fra dag én. Hvor mye sparer du?

ØKONOMI OG KALKULATOR

Slik foregår installasjonen

Ingen installasjoner er helt like, men fremgangsmåten er som regel den samme. Her kan du, trinn for trinn, se hvordan det foregår.

INSTALLASJON AV BERGVARME

Hva koster installasjonen?

Du kommer til å spare penger, men det er også kostnader forbundet med å investere i bergvarme. Hvor stor er kostnaden egentlig, og hva påvirker prisen?

KOSTNAD OG INVESTERING
Innhold

Hvordan fungerer bergvarme?

Installasjon av bergvarme

Bergvarme: Kostnader og besparelser