Thermia Online

 • Gir deg muligheten til å overvåke og fjernstyre varmepumpen din, via app og datamaskin
 • Rask og enkel oversikt, samt detaljert informasjon med historikk
 • Gir deg beskjed hvis noe må fikses

Thermia Online – styr varmepumpen din uansett hvor du er

Med Thermia Online-tjenesten kan du fjernstyre og overvåke varmepumpen din. Det gir deg kontroll over varmesystemet ditt uansett hvor du er i verden. Du kan for eksempel senke temperaturen når du er borte og øke den akkurat i tide til du kommer hjem. Og det er ikke noe problem om du skulle komme hjem tidligere enn forventet – via Online kan du enkelt sørge for at huset er varmt og godt når du ønsker det.

Enkelt, praktisk og trygt

Med Online kan du sjekke hvordan varmesystemet ditt fungerer, og hvilken temperatur du til enhver tid har i varmesystemet hjemme. Med en innendørs sensor koblet til varmepumpen kan du også se aktuell innetemperatur. Skulle noe uventet måtte fikses, vil du umiddelbart motta informasjon om dette via Online. Du kan også godta å legge til flere brukere, f.eks. en installatør eller nabo. De får da samme informasjon som deg fra Thermia Online. Thermia Online er en tjeneste som kan brukes til de fleste av Thermias boligvarmepumper. Noen varmepumper må suppleres med tilbehør for å kunne koble til Thermia Online-tjenesten. Spør din forhandler om mer informasjon og se sammenligningstabellene for våre bergvarmepumper og våre luft/vann varmepumper.

Tilleggstjeneste for timeprisstyring

Muligheten for timeprisstyring av varmepumpen din er tilgjengelig i Thermia Online som en kostnadsfri tilleggstjeneste, Smart Price. For å lære mer om tjenesten og om den er tilgjengelig for din installasjon og varmepumpe, les mer om Smart Price.

Slik fungerer det

For å komme i gang med Thermia Online-tjenesten laster du ned appen, oppretter en brukerkonto og legger deretter varmepumpen til kontoen din. Online fungerer selvfølgelig både med iPhone og Android – du kan laste ned appen fra App Store eller Google Play. All data sendes fra din varmepumpe som kryptert data og lagres i en skytjeneste. Den lar deg også få tilgang til Online når som helst – fra hvilken som helst datamaskin, smarttelefon og nettbrett. Funksjonene til Thermia online varierer litt avhengig av hvilken varmepumpe du har.

Logg inn på Thermia Online her

License Agreement: 
EULA (End User License Agreement)

Be om tilbud

Vi utarbeider et gratis og uforpliktende tilbud basert på dine opplysninger.

Fyll ut informasjonen under, og vi vil kontakte deg for å gå gjennom dine behov og ønsker. Basert på denne informasjonen, vil du få et tilbud. Det er selvfølgelig gratis og uforpliktende.

Navn: * By: * Telefon dagtid: * E-postadresse: *

(* = obligatoriske opplysninger)

Produktegenskaper:

 • Fjernstyr og overvåk varmepumpen din via datamaskin, mobil eller nettbrett
 • Mulighet til å stille inn temperaturer og driftsparametere
 • Temperatur- og aktivitetshistorikk
 • Alarmfunksjon, dersom noe må fikses får du automatisk beskjed om dette
 • Du kan gi installatøren tilgang til din Online
  • de får da en alarm hvis handling er nødvendig
  • ved behov kan de endre varmepumpens innstillinger eksternt
 • Mulighet for å kontrollere og overvåke flere steder, som hytta ved sjøen eller på fjellet