Hvorfor velge varmepumpe?

Det finnes mange gode grunner til å velge en varmepumpe. Her har vi samlet de viktigste.

Økonomi

Energibesparelsene er ofte den viktigste grunnen til valg av varmepumpe. Uansett hvilken type oppvarming du har i dag, vil du sannsynligvis spare en betydelig sum hver måned etter at du har byttet til varmepumpe. Ofte er besparelsene så store at du sparer penger fra dag én, selv om du lånefinansierer investeringen.

Hvor mye kan du spare? Prøv kalkulatoren!

Komfort

Det er vanskelig å forestille seg enklere oppvarming enn med en varmepumpe. Normalt trenger du ikke ofre varmepumpen en tanke. Den leverer varme og varmt tappevann i nøyaktig den mengde du trenger - dag ut og dag inn. Og fordi energiforbruket er så lavt, trenger du heller ikke å bekymre deg for økonomien.

Hvilken varmepumpe passer for deg? Send en forespørsel!

Miljø

Det snakkes mye om solenergi. Med en varmepumpe utnytter du varmen fra solens stråler. Varmen lagres i fjellet, i jorden, i sjøen og i luften. Ved hjelp av smart og energieffektiv teknologi overføres varmen til din bolig, og nesten alle våre varmepumper leverer i tillegg rikelig med varmt tappevann med minimal miljøpåvirkning. 

Velg varmepumpe for miljøets skyld

Fleksibel

Hvis du velger varmepumpe står du fritt til å velge strømleverandør, og kanskje du kan produsere din egen strøm ved hjelp av solceller? Det er også mulig å komplettere med annen oppvarming. Har du svømmebasseng kan varmepumpen varme opp den, og du kan kjøle boligen på varme sommerdager.

Les mer om varmepumpens ekstrafunksjoner
Innhold

Sammenligning med annen oppvarming

Bytte fra direktevirkende el

Utskiftning av en gammel varmepumpe

Varmepumpe - for miljøet skyld