Varmepumper for store eiendommer

Med en varmepumpe fra Thermia senker du kostnadene både oppvarming og kjøling. Samtidig får du en varig og pålitelig løsning, som også er bra for miljøet.

Dekker alle behov

Thermias varmepumper kan produsere varme, varmt vann og komfortkjøling til ulike deler av bygget, og er tilgjengelig i effekter fra 11 kW til 1408 kW. Energien kan hentes fra fjellet, jordsmonnet, sjøen eller luften.

Anlegget bare går og går, og du trenger ikke bekymre deg. Oppstår det situasjoner som trenger tiltak blir du automatisk varslet.

Thermia har varmepumper som dekker behovene til alt fra små næringsbygg til svært store bygg. Med den nyeste teknologien i varmepumpene elimineres behovet for å kjøpe dyr tilskuddsvarme.

En lønnsom forretning

For eiendomsbesitteren er varmepumpen en riktig lønnsom forretning, av flere grunner. Driftsresultatet er positivt fra første dag varmepumpen tas i bruk. Løsningen er fremtidsrettet med bruk av fornybar energi som er miljøvennlig. Jo flere som velger energieffektive alternativer, jo bedre er det for jordkloden og miljøet.

En problemfri drift er også en viktig grunn til at flere og flere kjøper en varmepumpe fra Thermia. Mange setter pris på et anlegg som krever minimalt tilsyn.

Kontakt vår prosjektavdeling

Vi hjelper deg gjerne med å finne den løsning som passer best for din eiendoms forutsetninger og behov.

THERMIAS PROSJEKTAVDELING