Fjernstyring

De fleste av Thermias varmepumper kan fjernstyres via smarttelefon, nettbrett og PC. Det finnes ulike løsninger avhengig av varmepumpe modell.

Fjernstyring og overvåking av ulike produkter anses ofte som en selvfølge i dag. Når det gjelder varmepumper er fjernstyring ekstra viktig og verdifullt: dels for å ha oversikt over varmesystemet og vite at det fungerer som det skal, og for det andre for å kunne fjernstyre de ulike funksjonene fra hvor som helst.

Det finnes ulike typer fjernstyring, egnet for ulike typer varmepumper, hvor funksjoner og innstillinger er direkte tilpasset varmepumpemodellen den er koblet til. Thermia har to forskjellige typer fjernstyring; Thermia Online og Remote Aura.

Thermia Online

Med Thermia Online-tjenesten kan du fjernstyre og overvåke varmepumpen din. Løsningen kan variere litt avhengig av type varmepumpe og dets funksjoner, der alt er inkludert eller i noen tilfeller er det behov for tilbehør for å koble varmepumpen til Thermia Online-tjenesten.

Les mer om Thermia Online

Styr Aura via SmartThings-appen

Thermia Aura T2/S2 er et av produktene som er valgt til å være en del av SmartThings - et system som kobler forskjellige smartenheter i hjemmet ditt og gir deg muligheten til å kontrollere dem via en app.

Les mer om Aura Remote