Om Thermia

Thermia Varmepumper utvikler, produserer og markedsfører varmepumpesystemer for oppvarming, varmtvann og kjøling.

Historien om Thermia begynner allerede i 1923, og allerede fra første stund handler historien om det som kommer til å være en rød tråd gjennom selskapets virksomhet: smarte løsninger innen varme og energi. Det var der alt begynte, og det er der vi er den dag idag. På 20-tallet besto innovasjonen av å utvinne mest mulig energi og oppvarming ut av kjøkken, som var en vanlig varmekilde den gangen. Idag fokuserer vi på å utnytte solenergi lagret i berg, jord, sjø og luft.

Arbeidet med forskning og utvikling foregår i en av Europas mest moderne anlegg i Värmland i Arvika, som har vært et sentrum for Thermia helt siden starten. Gjennom tradisjon og innovasjon strever vi heletiden etter å forbedre hver eneste del av varmepumpens teknologi, til tross for at vi allerede i dag tilfører en av markedetes beste løsninger.

 

For sluttkunden skal det alltid bety den beste totaløkonomien, største tryggheten og største bekvemmeligheten – uansett om det er et mindre anlegg i en privatbolig, eller en stor installasjon i en ishall, et kjøpesenter ellet et kontorbygg.

Vi befinner oss i en sterk ekspansasjonsfase og er en av de ledende aktørene i det svenske varmepumpemarkedet. Vi har også en sterk posisjon i det Europeiske markedet.

Thermia er siden april 2018 en del av Stiebel Eltron Group (les pressemeldingen om eierbyttet her). Thermia har en omsetning på 670 MSEK (2017) og har ca. 200 ansatte.

  

Innhold

Vår historie

Produksjon i Arvika

Forsking og utvikling

Derfor er Thermias varmepumper det riktige valget for deg

Hytte, enebolig, byleilighet - eller en idrettsarena? Thermia har den rette varmepumpen for deg. Vi tilbyr nordisk kvalitet i alt vi gjør – fra forskning og utvikling til produksjon, installasjon og service.