Referanser: store varmepumper

Store varmepumper til eiendomsmarkedet er et viktig satsingsområde for Thermia. Her er noen eksempler på prosjekter vi har levert varmepumper til.

Helt selvfinansierende med Thermia Mega fra Thermia

I 2022 gick Bø hotell fra en 50 år gammel energisentral til moderne varmepumper fra Thermia. Valget ble mer lønnsomt enn eier, Stein Helge Solberg hadde forestilt seg. Uten varmepumpene fra Thermia, hadde det vært krevende å drive hotellet med de strømprisene vi har måtte leve med de siste årene. Husk at næring som dette ikke får strømstøtte. 

Varmepumpe Thermia Altas beste valget i ny verkstedhall for Alf Johansen AS


Verkstedhallen på Alf Johansen AS er tørr og varm og er bygget oppå en såle med 18 cm av betong inkludert gulvvarme som varmes av Thermia Atlas 18 Duo varmepumpe og som skal tåle tunge maskiner som kjøres inn og ut.

Verneverdige Åmot Gård valgte fremtidens varmeløsning

 

Da Åmot Gård innerst i Dalsfjorden i Sogn- og Fjordane skulle ha nytt varmesystem falt valget på en fremtidsrettet varmeløsning med bergvarmepumpe som henter gratis energi fra tre energibrønner, og leverer varme til fire hus på tunet.

Varme og kjøling i felles anlegg: Godt for egg på Toten

 

"Skal du ha ferskere egg må du kjøpe høne" er reklamen fra Toten Eggpakkeri på Lena. Fire eggbønner på Toten fant ut at de ville ha en større andel av verdiskapningen, og har derfor etablert et moderne pakkeanlegg med en kapasitet på 2.500 tonn i året.