THERMIA

Pioneren innen varmepumper

Varmepumpe - et smart valg for varme

Komfort uten anstrengelser

En varmepumpe krever minimalt med vedlikehold, tar liten plass, kan fjernstyres, er pålitelig og gir jevn fordeling av varme i huset.

Spar penger på varmepumpe

Kostnadene ved å varme opp et hus kan du redusere betydelig - i noen tilfeller med over 75 prosent!

Du tar hensyn til miljøet

Jo mer vi mennesker utnytter grønn energi, jo bedre er det for miljøet. Ved å velge en varmepumpeløsning basert på solvarme bidrar du til å redusere belastningen på miljøet.

8 ting du må vite før du kjøper varmepumpe

En varmepumpe er et godt og energibesparende valg til de aller fleste boliger. Det finnes en rekke faktorer som avgjør hva som er den riktige løsningen for akkurat din bolig.

Her har vi satt sammen en sjekkliste med 8 punkter som du bør gå gjennom før du investerer i en varmepumpe. Les hvorfor i listen nedenfor

Derfor er Thermias varmepumper det riktige valget for deg

Hytte, enebolig, byleilighet - eller en idrettsarena? Thermia har den rette varmepumpen for deg. Vi tilbyr nordisk kvalitet i alt vi gjør – fra forskning og utvikling til produksjon, installasjon og service.

✔ Bærekraftig og energieffektiv oppvarming
Våre varmepumper er laget for det nordiske klimaet. De er de mest miljøvennlige, bærekraftige og energieffektive løsningene for oppvarming av boliger.

✔ Europas mest moderne FoU-anlegg
Ved hjelp av innovasjon gjør Thermia hver eneste del av varmepumpens teknologi bedre, til tross for at vi allerede i dag produserer en av de absolutt beste løsningene på markedet.

✔ Inntil 18 års sikkerhetsforsikring
Thermias sikkerhetsforsikring dekker hele varmepumpen etter at garantien er utløpt. De første 6 årene er gratis.

✔ Mangeårige eksperter på varmepumper
Thermia har allerede holdt nordmenn varme i mange år, og i 2023 fyller vi 100 år.

✔ Thermias spesialutdannede installatører
Det finnes en rekke faktorer avgjør som hva som er den riktige løsningen for akkurat din bolig. Våre dyktige installatører kan hjelpe deg med å sikre at du får mest mulig ut av investeringen din.

Thermia Trygg

Når du kjøper varmepumpe fra Thermia, er Thermia Trygg inkludert. Dette er en sikkerhetsforsikring som gjelder hele produktet.

Du får 6 års sikkerhet med på kjøpet

De første 6 årene er inkludert i kjøpet, og deretter velger du om du ønsker å forlenge sikkerhetspakken – til inntil 18 eller 16 år, avhengig av hvilken varmepumpe du har.

LÆR MER OM SIKKERHETSFORSIKRINGENE VÅRE HER >

Oppvarmet bolig, varmt vann og kjøling fra én og samme energikilde

Perfekt inneklima året rundt – bruk også varmepumpen til kjøling

Jordvarmepumpen kan sørge for billig kjøling i boligen på varme sommerdager.

LÆR MER OM HVORDAN DU KJØLER NED HUSET DITT HER >

  1. I en jord- og bergvarmepumpe sirkulerer det en frostvæske gjennom slangene og samler opp varmeenergi under bakken. En luft/vann-varmepumpe benytter samme prinsipp, men kuldebæreren er erstattet av luft, og slangene av kjøleflate og vifte.
  2. I en varmeveksler møter kuldebæreren/luften et kuldemedium som sirkulerer i kuldemediekretsen. Kuldemediet varmes opp og omdannes til gass.
  3. Trykket i kuldemediet øker i en kompressor, som også øker temperaturen til et brukbart nivå.
  4. Via en kondensator slippes varmen fra kuldemediet ut i byggets varmesystem. Det fører til at kuldemediet kjøles ned.
  5. Kuldemediet fortsetter å sirkulere. Trykket i en ekspansjonsventil reduseres, temperaturen reduseres og kuldemediet fortettes til væskeform igjen. Denne prosessen gjentas når kuldemediet og frostvæsken/luften møtes igjen i fordamperen.

Hvordan kan det oppstå varme fra kulde?

Du må tillate markedsføringsinformasjonskapsler for at videoen skal lastes og vises. För att se videon måste du medge använding av marknadsföringscookies

Endre samtykket ditt
Derfor er Thermias varmepumper det riktige valget for deg