Hemmeligheten bak 100 år
med svensk innovasjon

Vår visjon er å alltid være ett skritt foran. I mer enn 100 år har vi utviklet morgendagens varmeløsninger. Det betyr at vi tør å love unik kvalitet, markedsledende teknologi og innovative produkter. Med inspirasjon fra naturen leverer vi, sammen med våre installatører, trygghet på hvert trinn. Hemmeligheten? Her forteller vi deg mer.


Her skal en video avspilles, men for å kunne se videoklippet må du godkjenne bruk av cookies for markedsføring.

Endre samtykket ditt

100 år med utvikling – en kvalitetsgaranti

Vi startet med blanke ark. I mer enn 100 år har vi vridd og vendt, testet og utviklet. Analysert og forbedret – alt for å være forut for vår tid med å skape morgendagens varmepumper. Våre produkter er et resultat av hardt arbeid og innovativ utvikling. I dag og i morgen. 

9 MILEPÆLER I VÅR HISTORIE

Ønsker du å kjøpe eller bytte til varmepumpe fra Norges mest erfarne varmepumpeleverandør?

Kontakt oss
Navn: * By: * Telefon: * E-postadresse: *

(* = obligatoriske opplysninger)
Markedsledende teknologi – for å ligge et skritt foran

I generasjoner har produktene våre vært i forkant. Fra koksovner til varmepumper og høyteknologiske systemer. Vi utvikler stadig produktene våre og er stolte av å være forut for vår tid. For eksempel var vi de første på markedet som laget en jordvarmepumpe med det mer klimavennlige kuldemediet R452B. Et annet eksempel er vår Atlas med uovertruffen ytelse og verdens første med en SCOP-verdi over 6,0.


Utvikling og forskning – før vår tid

Fremtiden er allerede her. Dagens teknologi gir oss helt nye muligheter, og det ønsker vi å utnytte. Gjennom årene har vi bevist mange ganger at vi er et skritt foran i utviklingen av produktene våre. Dette gjør vi blant annet gjennom forskning og utvikling i vårt eget utviklingssenter. Der utsetter vi produktene våre for ulike typer klima- og bærekrafttester.

Alt for å hele tiden ha blikket rettet mot fremtiden og for å fortsette å skape morgendagens varmepumper.

 

En sikker og innovativ løsning – i dag og i morgen

Vi har en varmepumpe for ethvert behov. Vårt mål er å gi kundene våre en trygg varmeløsning i balanse – bærekraftig og energieffektiv. For å kunne levere det kreves det en pålitelig prosess. Sammen med våre forhandlere og installatører sørger vi for at alt går knirkefritt – fra første kontakt og produktvalg til montering og ferdig løsning.
Hvem skal jeg spørre?

Thermias sertifiserte forhandlere finnes over hele landet og hjelper deg gjerne. Råd om varmepumpemodell, effektstørrelse og prisbilde eller andre spørsmål - et trygt varmepumpekjøp.

FINN EN FORHANDLER


Hjelp til å velge varmepumpe?

Vi har varmeløsninger til alle tenkelige formål. Vårt produktutvalg omfatter alt fra små varmepumper for små husholdninger til store helhetsløsninger for næringslivet. Les mer om hva du bør vurdere når du velger varmepumpe.

TIPS FØR KJØPKjøpe eller bytte varmepumpe?

La en av Norges ledende varmepumpeeksperter hjelpe deg. Thermia står for 100 år med innovasjon og lidenskap. Våre sertifiserte forhandlere er i nærheten av deg. Hos oss får du hjelp hele veien.

Kontakt oss

Vi svarer gjerne på dine Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt.

Navn: * By: * Telefon: * E-postadresse: *

(* = obligatoriske opplysninger)