Thermia fortsetter nylanseringen med road show!

Under road show i uke 44 lanserer Thermia en ny bergvarmepumpe tilpasset hus med mindre energibehov. Road showet vil ta plass i Trondheim, Ålesund, Bergen og Stavanger. 

Sommeren 2018 ble en av de heteste i manns minne. For Thermia blir høsten 2018 tilnærmet like het, men på en litt annen måte: under noen intensive uker lanserer selskapet en ny bergvarmepumpe først under årets VVS-dager, og deretter på Roadshow.

” Det er utrolig kult. Vi har et sterkt produktsortiment, og med denne nylanseringen kommer vi til å styrke dette sortimentet ytterligere”, sier Thermia Norges salgssjef Hans-Christian Francke.

Bergvarmepumpen Diplomat Inverter Mini er en mindre variant av Thermias suksessprodukt Diplomat Inverter. Med ett effektspenn på 1,5-7 kW og spesial tilpassede funksjoner er den nye bergvarmepumpen et perfekt alternativ for hus med mindre energibehov. Takket være Thermias sterke teknikk innen varmtvannsproduksjon leverer Diplomat Inverter Mini dessuten en imponerende mengde varmtvann. I kombinasjon med en ekstra rask gjenoppvarming av varmtvannsberederen gir dette en meget høy varmtvannskomfort innen pumpens størrelsesklasse.

De nye produktene presenteres på Thermias roadshow i uke 44. Road showet vil ta plass i Trondheim, Ålesund, Bergen,  og Stavanger.

 Les mer om varmepumpen: http://www.thermia.no/varmepumper/bergvarmepumper-jordvarmepumper/diplomat-inverter-mini/

https://www.facebook.com/thermiavarmepumper/

https://plus.google.com/100251802786550219706 

https://www.linkedin.com/company/thermia-norge-as/ 

https://business.google.com/posts/l/11077132587212096325