Pressemeldning: Thermias nye bergvarmepumpe kan kalibrere
seg etter både varmebehov og borehull

Nå lanserer Thermia bergvarmepumpen Calibra, en inverterstyrt bergvarmepumpe, som takket være sine smarte løsninger, kan utnytte kundens eksiterende varmeanlegg maksimalt. Dette i kombinasjon med at Calibra kommer i to effektstørrelser, gjør den til et smart valg i alle situasjoner.

Calibra er en inverterstyrt bergvarmepumpe, som takket være sin smarte teknologi, kan kalibrere seg inn etter anlegget og i forhold til borehullet, alternativt jordslynge. På denne måten ut-nyttes anlegget optimalt.

- Vi har utviklet en varmepumpe som skal fungere optimalt ved alle typer installasjoner. Uavhengig av om du bytter ut en gammel oljefyr, setter den i en ny bolig eller bytter ut en eldre varmepumpe, sier Hans-Christian Francke salgssjef for Thermia Norge.

Inverterteknikken justerer driften kontinuerlig i henhold til gjeldende varmebehov, noe som gjør at Calibra har en veldig høy årlig varmefaktor (SCOP 5,8). Den høye årsvarmefaktoren gir minimalt energiforbruk gjennom året.

- Calibra er en varmepumpe fulladet med fordeler, sier Hans-Christian Franke. Den er en av de mest stillegående varmepumpene på markedet og den kan, takket være sin smarte teknologi, levere store mengder varmtvann til lav kostnad.

Thermia Calibra styres fra en brukervennlig, innebygd fargetouchscreen. Den kan også overvåkes og styres på distanse via en mobilapp, nettbrett og WEB. Thermia Online er inkludert som standard, og helt uten abonnementskostnader.
Nya Calibra slippes i to effektstørrelser, en større (3–12 kW) som passer de fleste boliger fra 150 m2, og en mindre (1,5–7 kW) for hus med lavere energibehov. Dette, sammen med det faktum at den tilpasser seg det eksisterende anlegget, gjør Calibra til et smart valg i alle situasjoner.

 

 

Kort om Thermia Calibra

• Nyeste inverterteknologi som gir optimal effektivitet og ekstra høy årsvarmefaktor – SCOP 5,8
• Kan kalibrere seg kontinuerlig etter ditt varmebehov og borehull, perfekt ved utbytting av eldre varmepumper
• Høy varmtvannskomfort og stillegående

 

For mer informasjon
Tommy Andersson, salgssjef
tommy.andersson@thermia.com Mobil: +47 400 35 185  

 

Om Thermia
Thermia utvikler og produserer varmepumper som tar vare på den naturlige energien i berg, jord, sjø, vann og luft, og kan redusere oppvarmingskostnadene for eiendommer med mer enn tre fjerdedeler. Hovedkontor er i Arvika i Sverige. Les mer på thermia.no.