Thermia Online

  • Gir deg mulighet og fjernstyre din varmepumpe via smarttelefon, nettbrett og PC
  • Rask og tydelig oversikt, samt detaljert informasjon med historie
  • Varsling på e-post/SMS ved situasjoner som krever tiltak

Thermia Online - styr varmepumpen uansett hvor du er

Full kontroll - fra der du er

Med tjenesten Thermia Online kan du fjernstyre og overvåke din varmepumpe. Det gir deg full kontroll på ditt varmesystem uansett hvor i verden du befinner deg. Du kan f.eks. senke temperaturen når du er bortreist, og øke den i tide til du kommer hjem. Kommer du hjem tidligere enn planlagt er det ikke noe problem - via Online er det enkelt å øke temperaturen slik at huset er varmt og komfortabelt når du trer inn døren. For noen varmepumper er Thermia Online et tilbehør. 

Enkelt, komfortabelt og trygt

Via Online kan du når som helst sjekke hvordan ditt varmesystem fungerer og hvilken temperatur du har i varmesystemet hjemme. Men en innendørssensor koblet til varmepumpen, du kan også se gjeldende innetemperatur.

Du blir varslet umiddelbart via Online hvis noe trenger og justeres eller er feil. Du kan også la din installatør få motta den samme informasjonen fra Thermia Online.
Thermia Online er en tjeneste som kan brukes til de fleste av Thermias hjemmepumpe. Systemet er inkludert som standard i Atlas, Calibra Eco, Mega og Mega Eco. Systemet kan kjøpes som tilbehør til iTec Eco..

Slik fungerer det:
Thermia Online kan kobles til ditt eksisterende bredbånd, og i tilfelle ingen bredbånd er tilgjengelig, kan du ordne det via en frittstående mobil bredbåndsløsning. Selvfølgelig fungerer Online for både iPhone og Android-appen - du kan laste den ned i App Store eller Google Play.

All data sendes fra varmepumpen din som kryptert data og lagres i skyen. Det gir deg også tilgang til Online når som helst - fra hvilken som helst datamaskin, smarttelefon og nettbrett.

Her logger du inn til Thermia Online

 

Be om tilbud

Vi utarbeider et gratis og uforpliktende tilbud basert på dine opplysninger.

Fyll ut informasjonen under, og vi vil kontakte deg for å gå gjennom dine behov og ønsker. Basert på denne informasjonen, vil du få et tilbud. Det er selvfølgelig gratis og uforpliktende.

Navn: * By: * Telefon dagtid: * E-postadresse: *

(* = obligatoriske opplysninger)

Produktegenskaper:

  • Fjernstyr og overvåk din varmepumpe via smarttelefon, nettbrett og PC
  • Mulighet til innstilling av temperaturer og driftsparametere
  • Temperatur- og aktivitetshistorikk
  • Automatisk alarmfunksjon hvis det inntreffer situasjoner som krever tiltak
  • Alle data lagres i skyen
  • Mulighet til å styre og overvåke flere varmepumper