Varmepumpe for større bygg

Thermia Solid Eco

 • Høy ytelse til lav investeringskostnad 
 • Eiendomsvarmepumpe som gir mye for pengene
 • Krever lite plass

Maksimal ytelse og lav investeringskostnad

Vår nye eiendomsvarmepumpe Thermia Solid Eco er pumpen for de som ønsker maksimal ytelse og har tilgang til de viktigste funksjonene. Takket være en nyutviklet kjølekrets har den årlige varmefaktoren forbedret seg med opptil 24% sammenlignet med forgjengeren Thermia Solid!

Thermia Solid Eco produserer varme og varmt vann, og med et enkelt tillegg kan denne eiendomsvarmepumpen også produsere kaldt. Det gir et omfattende komfortsystem med komfortabelt inneklima hele året, mens du erstatter behovet for et separat kjøleskap. En perfekt løsning for større egenskaper uten behov for spesielle applikasjoner. Modellen er tilgjengelig i kraftstørrelser 22, 26, 33 og 42 kW.

Den nyutviklede kjølekretsen med mer effektiv kompressor, nytt kjølemiddel og den nyeste generasjons varmeveksleren gjør at Solid Eco kan fungere ekstra effektivt hele året. I tillegg gir varmeveksleren ekstra kostnadseffektiv produksjon av varmt vann.

Styring for maksimal effekt

Thermia Solid Eco kan styre to separate varmesystemer samtidig. Den intelligente kontrollen lar deg enkelt styre og kontrollere funksjonene som er inkludert i systemet, for eksempel ekstra varme, varmtvann, kulde og shuntgrupper. Det sikrer også at driften av eiendomsvarmepumpen blir stadig raffinert i henhold til dagens behov og betingelser, noe som gir maksimal effektivitet og energibesparelser.

Kan styres via internett

Thermia Solid Eco kan utstyres med en online-funksjon som lar deg styre og overvåke din varmepumpe på Internett og via trådløs kommunikasjon. Du får kontroll over alle pumpens innstillinger, for eksempel alarmstyring, stasjonshistorikk og nåværende temperaturer, noe som letter operasjonsoptimalisering, støtte og service. Dersom det oppstår en alarm, mottar du eller din installatør automatisk en melding via tekst eller e-post.

Be om tilbud

Vi utarbeider et gratis og uforpliktende tilbud basert på dine opplysninger.

Fyll ut informasjonen under, og vi vil kontakte deg for å gå gjennom dine behov og ønsker. Basert på denne informasjonen, vil du få et tilbud. Det er selvfølgelig gratis og uforpliktende.

Navn: * By: * Telefon dagtid: * E-postadresse: *

(* = obligatoriske opplysninger)

Produktegenskaper:

 • Eiendomsvarmepumpe for geotermisk varme, marine og avtrekksluft
 • Tilgjengelig i kraftstørrelser 22, 26, 33 og 42 kW
 • Het-gass-veksler:
  • Varmt vann produseres ved høy temperatur og lav kostnad når varmepumpen varmer huset.
 • Online - Kontroller og overvåk eiendomsvarmepumper eksternt (tilbehør)
 • Kan styre 2 kontrollkretser 
 • Komfortkjøling - Kjøling til lav pris (tilbehør)
 • Opptil 65°C framledningstemperatur 

Energiklasse med styrning:

Når varmepumpen er installert i et varmesystem som styres av varmepumpens styreenhet.

Energiklasse uten styrning:

Når varmepumpen ikke er koblet til et varmesystem, og uten å gjelde på funksjonen til den innebygde kontrolldatamaskinen.