Jordvarme - kostnader og pris

Hva påvirker prisen?

Hva koster jordvarme?

Dette er et spørsmål som vi ofte får. Vi mener at jordvarme ikke er en kostnad, men en  en investering. Besparelsene er ofte så store at det er nok til å betale både renter og avdrag dersom du må låne for å finansiere. Dessuten øker verdien på din bolig når du installerer jordvarme. 

Generelt kan man si at nedbetalingstiden for jordvarme er mellom 5 - 10 år, forutsatt at huset har et vannbasert oppvarmingssystem. Hvis den gamle oppvarmingen er direkte elektrisitet, endres forholdene.

 

Hva kan du spare med jordvarme? Du kan få et generelt overslag ved å bruke vår kalkulator via lenken nedenfor. Jordvarme er garantert et valg som vil gagne både miljøet og lommeboken, uavhengig av hvordan finansieringen løses.

En eksakt pris for et jordvarmeanlegg er avhengig av forholdene. Kontakt en lokal installatør og han kan gi deg et tilbud som passer for dine behov og dine forhold.

Vanlige spørsmål om jordvarme

Her er svarene på de vanligste spørsmålene om jordvarme. Kanskje du finner svar på dine spørsmål her. 

VANLIGE SPØRSMÅL

Fyrer du med olje?

Fyrer du fremledes med olje? Da er tiden inne for å bytte til en fremtidsrettet varmeløsning. Her er bergvarme eller jordvarme et meget godt alternativ. 

FORBUD MOT OLJEFYRING